Care sunt cele mai bune aplicatii pentru iubitorii de carti?

Share Button

Foarte multe persoane sunt pasionate de carti si le place sa isi petreaca timpul liber citind. Acesta este si motivul pentru care isi indreapta atentia spre Samsung Galaxy J7 J730, un smartphone de la un brand de top, care are ecranul mare si este ideal pentru citit.

Cu toate acestea, daca telefonul este folosit zi de zi foarte mult pentru a citi carti online, este posibil ca la un anumit moment dat utilizatorii sa aiba nevoie de o inlocuire acumulator Samsung Galaxy J7 J730.

Pana ca bateria Samsung sa se defecteze si sa fie necesara inlocuirea sa, vom vedea care sunt cele mai bune aplicatii smartphone pe care le pot folosi pasionatii de lectura, pentru a citi carti folosind dispozitivul Samsung Galaxy J7 J730.

Foxit PDF Reader & Converter

Dezvoltat de Foxit Corporation, Foxit PDF Reader & Converter este o aplicatie care va permite sa vizualizati, sa editati si sa organizati fisiere PDF chiar pe dispozitivul Android sau iOS.

Profitand de tehnologia de ultima generatie (ConnectedPDF), aceasta aplicatie va permite sa va asigurati cele mai importante fisiere PDF din orice pierdere posibila. In cele din urma, Foxit PDF Reader & Converter va permite sa accesati cine citeste fisierele PDF si va permite sa le impartiti cu prietenii sau colegii prin intermediul unor link-uri de fisiere.

Wattpad

Apoi, avem aplicatia Wattpad. O aplicatie care va conecteaza la milioane de cititori si scriitori din intreaga lume. Cititorii entuziasti vor avea ocazia sa navigheze printre mai multe carti din diferite categorii, cum ar fi fictiune, comedie, fantezie si aventura, carti de actiune printre altele.

Aici veti avea sansa de a va alatura comunitatii globale pentru a va citi, scrie si impartasi gandurile dvs. cu ceilalti utilizatori. Daca sunteti in cautarea unui mod interesant de a va bucura de hobby-ul dvs. special de lectura, atunci nu ezitati sa descarcati aceasta aplicatie.

Amazon Kindle

Cred ca ati auzit de acest cuvant inainte. Amazon Kindle este una dintre cele mai bune si mai preferate aplicatii de catre cei mai multi cititori entuziasti de pe tot globul. Aplicatia va permite sa cititi mai multe carti gratuit intr-o gama larga de selectii. Elevii, in special copiii mici, pot beneficia cu usurinta de aceasta aplicatie, in special de dictionarul incorporat, care permite cautarea de cuvinte si semnificatii.

Exista, de asemenea, un motor de cautare Google si o Wikipedia in pachet, care din nou va permite sa cautati mai multe informatii si clarificari in cazul in care ceva nu este clar. Evidentiati pasaje, faceti note, evidentiati cuvintele cheie si marcati cele mai bune carti ale dvs. utilizand aplicatia Amazon Kindle din telefonul Samsung Galaxy J7 J730.

Epic!

Privind doar la interfata cu utilizatorul, este evident ca aceasta aplicatie de citire este conceputa pentru copii. Oferind peste 25.000 de titluri atractive pentru copiii dvs. de a alege, Epic! App este un plus fantastic in aceasta lista, in special pentru copiii care se bucura de lectura foarte mult. Printre cartile si cartile audio pe care copilul dvs. le va gasi in aceasta aplicatiese regasesc urmatoarele: copiii National Geographic, Flat Stanley si Cronicile din Nania, printre altele. In cazul in care aveti mai multi copii, aceasta aplicatie le va sorta pe toate, deoarece permite crearea a pana la 4 profiluri pe cont.

Asadar, pentru a citi online, puteti folosi aceste aplicatii, insa care va vor descarca destul de rapid telefonul. Puteti folosi o baterie externa pentru a va incarca dispozitivul, sau puteti inlocui vechea baterie cand observati ca aceasta se descarca foarte rapid datorita aplicatiilor respective.

Be Sociable, Share!