Tu de unde te imprumuti?

Share Button

Tu de unde te imprumuti?
In viata fiecarei persoane pot sa existe o multime de momente care sa fie pur si simplu neplacute, iar un astfel de moment este fara doar si poate acela cand cineva are nevoie de o suma de bani, pe care insa nu o detine.

Daca treci si tu printr-o astfel de situatie, cu siguranta te vei gandi la tot felul de variante si de solutii pentru a-ti face rost cat mai rapid de suma de bani de care ai nevoie.

Ideea de a incerca sa te imprumuti de la parinti, de la frati sau de la surori cu siguranta ar fi una foarte buna, pentru ca in cazul acesta, le vei retuna exact suma imprumutata, fara a mai fi nevoit sa platesti comision.

Ei bine, aceasta ar fi cea mai buna solutie pentru tine, insa in acest caz, cu siguranta si ei trebuie sa detina suma de bani de care ai tu nevoie, si sa te poata imprumuta.

In cazul in care din pacate pentru tine, familia ta nu are banii de care ai tu nevoie, va fi trebui sa te orientezi spre prieteni, carora sa le ceri ajutorul.

Este foarte posibil ca prietenii tai sa te ajute cu suma de bani de care ai nevoie, daca ei detin suma de bani care iti trebuie, insa in cazul in care nici acestia nu au banii de care tu ai nevoie, atunci va trebui sa te gandesti la tot felul de solutii.

Un imprumut de la o casa de amanet, nu ar fi o idee tocmai rea intr-o astfel de situatie. Daca ai acasa cateva bijuterii pe care nu le mai prea porti, atunci poti fara doar si poate sa le amanetezi, si astfel vei obtine o suma de bani care sa te ajute sa iti rezolvi problemele.

Chiar si un telefon il poti amaneta acum, sau poti deasemenea sa amanetezi un laptop sau un televizor LCD, pentru ca acum, casele de amanet ofera si imprumuturi pentru amanet electronice.

Deci, daca ai acasa un aparat electronic de care nu prea mai ai mare nevoie, nu ar trebui sa stai prea mult pe ganduri, ci ar fi indicat sa il amanetezi. In acest fel vei face rost de banii de care ai nevoie.

Ei bine, vei putea sa incerci si sa te imprumuti de la o Institutie Financiara Nebancara, insa cu siguranta  o astfel de idee nu ar fi una tocmai buna, asta in conditiile in care ar trebui sa platesti o rata saptamanala, sau sa platesti o rata odata la doua saptamani. Deasemenea dobanzile in cazul unor astfel de imprumuturi sunt foarte mari.

O alta posibilitate de a face rost de bani este aceea de a incerca sa te imprumuti de la oricare banca, insa  in acest caz va trebui sa astepti ca dosarul sa iti fie aprobat, iar mai apoi va mai trebui sa astepti cateva zile, pana in momentul in care iti vor fi virati banii in cont.

Asadar, dintre toate aceste variante, cea mai convenabila ar fi aceea de a incerca sa te imprumuti de la o casa de amanet.

Be Sociable, Share!