Litoralul romanesc, acum mai aproape de tine

Share Button

Daca vrei sa ai o vacanta pe cinste in Romania, atunci vei avea la dispozitie numeroase optiuni la care poti apela pe litoralul romanesc. Statiunile estivale de aici te vor incanta su siguranta, aici vei gasi multe hoteluri litoral in care exista numeroase locuri de cazare la unele dintre cele mai bune preturi pe care le vei putea gasi.

Romanii au invatat sa aprecieze, de-a lungul timpului, frumusetile tarii noastre si ale litroalului Marii Negre. Natura stapaneste in multe locuri aici si ii imbie pe toti turistii sa petreaca o vacanta relaxanta in briza marii, pe nisipul fin al plajelor noastre. Evenimentele deosebite organizate pe litoralul romanesc se tin lant in timpul verii.

Acesta este locul in care vin toti artistii romani sa sustina concerte, cei mai buni DJ pun cea mai buna muzica in cluburi, iar managerii hotelurilor si restaurantelor fac tot posibilul pentru ca oamenii care poposesc la ele sa se simta cat mai bine. Chiar in varful sezonului estival se sarbatoreste si Ziua Marinei, in data de 15 august, in Portul Constanta.

Iubitorii de muzica se pot delecta cu cele mai frumoase piee la festivalul Callatisfest, care este organizat in Mangalia in fiecare an. Cei care prefera muzica populara vor avea prilejul de a asculta aici cei mai cunoscuti interpreti, insa nici iubitorii muzicii moderne nu sunt ignorati, iar organizatorii le rezerva si lor surprize in fiecare an.

Cei care vor sa fie in mijlocul naturii salbatice, care nu a fost afectata de urmele cizilizatiei moderne, aleg plaja Vadu, chiar daca acolo se ajunge putin mai greu decat in alte locuri. Exista si unele reguli speciale pe care turistii trebuie sa le respecte pe aceasta plaja, insa ceea ce ei gasesc aici ii va rasplati pe deplin.

In Mamaia, Aqua Magic si Telegondola sunt punctele majore de atractie pentru oamenii care vin in vacanta in aceasta statiune de varf a litroalului romanesc. Ambele sunt potrivite pentru turisti de toate varstele si le rezerva acestora foarte multe surprize placute. In plus, viata de noapte din Mamaia este celebra in tara noastra si chiar in strainatate.

Petrecerile se tin lant peste tot in Mamaia, fie ca e vorba de cluburi din oras sau de unele aflate chiar pe plaja. Muzica nu se opreste niciodata aici, distractia este la cel mai inalt nivel, iar cei mai petrecareti tineri vor avea, cu siguranta, motive de multumire atunci cand vor ajunge la Mamaia in unul din cluburile din statiunea cunoscuta ca “Perla litoralului romanesc”.

Un alt loc foarte apreciat este plaja La Steaguri din statiunea Neptun. Aceasta este una dintre cele mai frumoase plaje de pe intreg litroalul tarii noastre, un loc in care turistii pot desfasura diverse activitati placute si relaxante. Petrecerile pe plaja, concertele si alte activitati distractive organziate special pentru turisti in sezonul estival sunt foarte apreciate de toti cei care vin la Neptun pentru a petrece un concediu de vis alaturi de familie sau de cei dragi si de prieteni.

Be Sociable, Share!