La ce trebuie sa fii atent cand cumperi o masina sh?

La ce trebuie sa fii atent cand cumperi o masina sh?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine se stie, un autoturism este o necesitate, iar fiecare dintre noi dorim sa facem cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre cumpararea unuia.

Cei care au un buget mare la dispozitie, isi pot indrepta atentia fara probleme spre diferite modele de masini noi. Cei care au insa doar cateva mii de euro la dispozitie, se pot orienta spre diferite masini second hand.

O masina second hand poate veni la pachet atat cu avantaje cat si cu dezavantaje, iar in continuare vom discuta despre lucrurile la care trebuie sa fii atent atunci cand intentionezi sa-ti cumperi o masina second hand.

Daca ai de gand sa iti inlocuiesti masina, iar bugetul nu iti permite sa cumperi o masina noua, iti poti indrepta atentia spre o masina second hand, si vei face o alegere buna tinand cont de lucrurile urmatoare.

In primul rand, este foarte important sa te asiguri ca masina pe care vrei sa o cumperi are documentele in regula. De aceea, este important sa verifici cartea de identitate a masinii, este indicat sa arunci o privire atenta in talon.

Verifica de-asemenea seria de sasiu si seria de motor daca este posibil acest lucru. Este extrem de important sa te asiguri ca datele din talon si din cartea masinii, corespund cu datele reale. In aceste conditii, esti pe drumul cel bun.

Apoi, daca masina este adusa din strainatate, si vrei sa cumperi o astfel de masina (multi romani cumpara masini din parcurile auto sau din pietele auto), este foarte important sa te asiguri ca masina respectiva are numelele valabile, fie ele numere rosii sau numere de strainatate.

In cazul in care masina nu are numerele valabile, lucrurile sunt cat se poate de simple, si anume ca trebuie sa optezi pentru serviciile unei firme de tractari auto. Daca dupa ce cauti pe site-urile de specialitate diferite modele de masini, gasesti in Timisoara o masina pe placul tau, cauta cele mai bune servicii de tractari auto Timisoara, pentru a te asigura ca poti tracta masina pana la primul service din oras.

De ce la service si nu acasa? Pentru ca o masina inainte sa o cumperi, trebuie sa fie verificata, si unde poate fi mai bine verificata, daca nu la un service auto? Cei mai buni mecanici de la service, vor putea sa verifice care este starea directiei masinii. Acestia vor putea sa verifice si sistemul de franare al masinii.

Atat directia cat si franarea masinii sunt extrem de importante, deci trebuie verificate, si cum daca masina are numerele expirate, nu va putea fi dusa la service pentru verificare, decat daca este tractata.

Nu trebuie sa uitam nici de anul fabricatiei masinii si nici de numarul de kilometri ai acesteia. Daca vrei sa te asiguri ca masina nu are mai multi kilometri parcursi, exista diferite aplicatii care iti pot oferi aceste informatii contra cost. Vei putea afla cand au fost facute reviziile masinii, sau daca a fost avariata, cand a fost avariata, ce probleme a avut masina, si vei afla numarul real de kilometri.

Asadar, atunci cand vrei sa iti cumperi o masina second hand, este indicat sa verifici in primul rand documentele. Apoi, trebuie dusa masina in service pentru a fi verificata. Nu trebuie sa iti faci griji daca numerele sale sunt expirate, pentru ca exista diferite firme de tractari auto, care iti pot veni in ajutor. O firma de tractari auto iti va tracta masina pana la service-ul auto pe care il alegi pentru a verifica masina inainte de a fi cumparata (daca totul este in regula cu masina).

0 Shares
You May Also Like