Cum facem rost de iOS 8?

Share Button

Cum facem rost de iOS 8?Nimanui nu-i pica bine sa vada ca iPhone-ul lui are probleme. De aceea, in astfel de situatii este bine sa apelam la serviciile unui service iPhone Bucuresti. Servicegsm.ro este unul din cele mai bune service-uri iPhone Bucuresti.
Apple iOS 8 a fost lansat de ceva vreme. Cei care au achizitionat recent un dispozitiv Apple vor gasi util acest articol.

Utilizatorii vechi ai sistemului iOS stiu deja ca obtinerea unui sistem de operare nu este intotdeauna floare la ureche. Serverele Apple sunt adesea suprasolicitate, ceea ce face imposibila instalarea noului sistem de operare sub presiunea dorintei tuturor de a face acelasi lucru, in acelasi timp. Una dintre schimbarile produse odata cu venirea lui iOS 8 este aceea ca acest intreg proces a devenit mult mai usor.

Daca doriti sa actualizati sistemul de operare prin intermediul dispozitivului iOS, prin intermediul sectiunii Software Update din Settings, veti putea observa ca Apple va pune o „cerere” pentru descarcarea si instalarea iOS 8. Unii utilizatori sunt inca respinsi, insa acest sistem bazat pe cerere pare a functiona mult mai bine decat cel vechi.

Asteptarea nu este o idee rea, insa graba este cu siguranta. Inainte de a cere actualizarea sistemului de operare trebuie mai intai sa va luati niste masuri de precautie, ce se refera la realizarea unui back-up, pentru a va asigura ca upgrade-ul sistemului de operare se realizeaza in conditii de siguranta.

In functie de starea dispozitivului, viteza de descarcare, versiunea de iTunes si inca alti cativa factori, poate dura de la 10 minute pana la o ora sau chiar mai mult pentru a instala iOS 8, cu toate ca acest timp se poate micsora considerabil daca asteptati pana in momentul cand mai putini utilizatori Apple incearca sa obtina acelasi upgrade. Iata pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a obtine noul iOS 8:

1. Verificati compatibilitatea dispozitivului dumneavoastra

Mai intai trebuie sa va asigurati ca aveti un dispozitiv compatibil. iOS 8 functioneaza pe dispozitivele iPhone ce merg inapoi pana la iPhone 4S, pana la iPad 2 in cazul iPad-urilor si pana la cea de-a cincea generatie in cazul iPod-urilor.

2. Daca folositi iTunes, actualizati-l

Urmatorul pas este acela de a verifica daca dispuneti de ultima versiune de iTunes. Aceasta ar trebui sa fie versiunea 11.4. Pentru a verifica acest lucru, rulati iTunes si mergeti la Help – Check for Updates. Instalati actualizarea si reporniti iTunes.

3. Realizati un Back-up

Acest pas este cel mai important. Realizati o copie de rezerva a datelor de pe dispozitiv. Puteti realiza acest lucru prin intermediul iCloud sau faceti asta pe computer prin intermediul iTunes. Daca ceva nu merge bine in timpul instalarii iOS 8, va trebui sa folositi acest back-up pentru a restaura dispozitivul. In functie de marimea back-up-ului, dar si de alti factori, acest pas ar putea dura de la cateva secunde pana la cateva zeci de minute. Optional, puteti sterge fotografiile nedorite, muzica sau alte fisiere media pe care nu le mai considerati utile.

Pentru mai multe detalii cu privire la diferitele servicii gsm accesati http://www.servicegsm.ro/iphone/.

Be Sociable, Share!