Cele mai bune aplicatii pentru soferi

Share Button

Cele mai bune aplicatii pentru soferiCand ti se strica masina, cauti un service auto. Cand ti se strica telefonul cauti un service GSM Bucuresti. Cand ti se strica masina, vrei sa o duci in cel mai bun si cel mai convenabil service auto.

Cand ti se strica telefonul, vrei sa il duci in cel mai bun service GSM Bucuresti. Intra pe Servicegsm.ro pentru a lua legatura cu cei mai buni specialisti in domeniul GSM. Repara-ti telefonul intr-un loc sigur.

Daca tot am amintit de masini, in cele ce urmeaza vom vorbi despre cum pot avea soferii o viata mai usoara cu ajutorul telefoanelor mobile. Dezvoltatorii de aplicatii mobile scot pe piata zilnic tot felul de aplicatii, pentru tot felul de domenii. Printre acestea se numara si aplicatiile utile pentru soferi. In continuare vorbim de cateva dintre ele:

Waze

Aplicatia Waze este una din aplicatiile folosite de o mare parte din soferii din Romania si anume de 70.000 dintre acestia. Aplicatia a fost cumparata de Google in anul 2013 si are aproximativ 50 de milioane de utilizatori. Cu ajutorul acestei aplicatii soferii discuta despre incidentele din trafic sau despre aglomeratia din diverse locuri.

Gropometru

Soferii stiu extrem de bine cat de neplacute sunt gropile din asfalt. Din nefericire, soselele din Romania sunt pline de gropi. Pe unele le evitam, pe altele nu. Ca sa poti evita o groapa la timp, trebuie sa stii bine drumul, astfel incat sa stii unde ai gropi. Ei bine, aceasta aplicatie se foloseste de functia de accelerometru pentru a inregistra gropile pe care nu reusesti sa le eviti, astfel incat data viitoare cand vei parcurge drumul respectiv vei sti exact ce ai de evitat.

Carburant GPS

Aceasta aplicatie este utila atunci cand soferii vor sa alimenteze. De ce? Pentru ca aceasta aplicatie iti arata preturile carburantilor din Romania si iti marcheaza cu verde statia cu cel mai bun pret. Aplicatia este usor de folosit si preturile sunt actualizate de catre utilizatori.

Scoala auto

Aceasta aplicatie este utila atat pentru soferi cat si pentru cei care vor sa devina soferi. Ea contine: codul rutier, indicatoarele rutiere si chestionare cu intrebari. Aplicatia este mereu imbunatatita cu tot felul de lucruri noi si fixari de bug-uri.

Taxa poluare auto

Daca vrei sa-ti calculezi usor si sigur taxa de poluare a autovehiculului tau, aceasta aplicatie iti vine in ajutor. Ea functioneaza doar pentru autovehiculele inmatriculate in Romania. Ce trebuie sa faci? Introduci datele masinii tale, apoi apesi butonul „calculeaza”. Simplu si rapid.

Viata poate fi mai usoara cu ajutorul aplicatiilor. Cele amintite mai sus sunt aplicatii utile soferilor. Mai sus am prezentat doar o mica parte din ele. Se merita sa instalezi astfel de aplicatii pe telefonul tau, deoarece sunt foarte utile.

Insa, din moment ce esti sofer, indiferent de aplicatiile pe care le ai instalate, nu uita ca trebuie sa fii extrem de atent la trafic, deoarece nici o aplicatie nu te poate salva de accidente. Fii precaut si extrem de atent atunci cand te afli la volan.

Be Sociable, Share!