Ce intrebari ar trebui sa pui florarului inainte de a cumpara florile

Share Button

Indiferent daca iti doresti buchete trandafiri portocalii sau alte tipuri de flori, click aici pentru inspiratie. Mai departe iti explicam de trebuie sa discuti cu florarul tau si ce intrebari ar trebui sa pui inainte de a alege florile.

Cereti exemple ale muncii florarilor

Nu ar trebui sa faceti cu adevarat acest lucru, deoarece este foarte probabil ca floraria dvs. de nunti va avea o multime de idei superbe pentru a va arata – dar daca simtiti ca nu ati vazut suficient de mult din activitatea florariei, atunci intotdeauna cereti sa vedeti mai mult.

Cereti sa vedeti fotografii despre nunti la care au lucrat sau daca va intalniti in atelierul lor, atunci puteti vedea cateva exemple proaspete. Daca totusi doriti sa vedeti mai mult, atunci aflati ce spectacole de nunta si targuri vor fi expuse in viitorul apropiat si veti putea vedea chiar mai mult din designurile lor

Ai mai lucrat la o nunta ca a mea inainte?

Nu este esential ca florarul tau sa fi lucrat si inainte de locatia ta, dar este intotdeauna util sa stii. Daca au lucrat la nunti similare nunti, atunci cereti sa vedeti fotografii ale muncii lor acolo.

Daca nu au lucrat la locul petrecerii cereti poze si de acolo! S-ar putea sa meritati sa va rezervati o intalnire in locatie, astfel incat dvs. si florarul dvs. puteti merge impreuna si puteti genera cateva idei.

Nu mi-am ales schema de culori, ma poti ajuta?

Daca nu ti-ai ales stilul de nunta sau schema de culori, atunci asta nu inseamna ca nu iti poti rezerva florarul, de fapt te poate ajuta. Uitati-va prin unele dintre lucrarile anterioare ale florarului dvs. si aratati ideile pe care le doriti si puteti vedea o tema care incepe sa apara.

Ce flori vor fi in sezon cand ma casatoresc?

Va fi mult mai economic sa alegeti flori de nunta care sunt in sezon la data aleasa, altfel veti suporta costuri suplimentare pentru transportul florilor preferate din strainatate. Floraria dvs. va avea o multime de informatii atunci cand vine vorba de flori, costuri si sezoane, astfel incat sa profiti de asta.

Ce flori se vor potrivi stilului nuntii noastre?

Chiar daca aveti o idee clara despre florile speciale pe care le doriti pentru ziua nuntii dvs., merita sa discutati cu florarul dvs. despre florile pe care le recomanda. Puteti vedea ca florarii pot sugera alternative similare care sunt mai ieftine sau mai rezistente sau pot sugera alte flori pentru a completa stilul ales.

Pot vedea o macheta a buchetului meu de mireasa?

S-ar putea sa nu fie intotdeauna posibil sa vezi o macheta a design-ului tau, dar intotdeauna merita sa  intrebi. In cazul in care florarul dvs. nu este capabil sa faca acest lucru, atunci cereti sa vedeti fotografii cu desene sau modele asemanatoare cu ale dvs.

Cine imi va livra florile in ziua respectiva si este inclus in pret?

Daca florarul dvs. are o companie mare, atunci persoana cu care lucrati  poate sa nu fie persoana care va livreaza florile in timpul zilei. Intrebati cine va livra si arata florile pe parcursul zilei si daca va puteti intalni cu ei in prealabil, pentru a avea o idee clara despre ceea ce sa asteptati in aceasta zi.

Be Sociable, Share!