Ce este cripoliza?

Share Button

Femeile care isi doresc cu orice pret sa aiba un corp de invidiat, sunt dispuse in orice clipa sa opteze pentru un tratament care se desfasoara cu un aparat criolipoliza.

Ei bine, tratamentul care se desfasoara cu ajutorul unui aparat criolipopoliza este cunoscut sub denumirea de criolipopoliza, si este un tratament relativ nou si non – invaziv.

Criolipoliza este tratamentul care imbina foarte bine vacuum-ul cu tehnologia racirii controlate, pentru localizarea si reducerea grasimii din organism. Putem spune ca acest tratament revolutionar ingheata mai intai de toate celulele grase, supa care le elimina intr-un mod natural.

In tarile europene, acest tratament este extrem de popular, se realizeaza in clinici de specialitate, iar persoanele care opteaza pentru un astfel de tratament sunt si de sex masculin, dar si de sex feminin.

Conform spuselor mai multor specialisti din domeniu, criolipoliza raceste temperatura la nivelul subcutant al grasimii in mod gradat. Mai exact, aceasta procedura raceste stratul care se afla imediat sub piele.

Temperatura scade pana la 0 grade Celsius, iar aceasta temperatura care este foarte scazuta omoara rapid celulele adipoase fara a afecta in vreun fel muschii sau pielea.

Pasul final al unui astfel de tratament consta in eliminarea celulelor adipoase moarte, si se face prin ficat.

Ei bine, un amanunt foarte interesant in ceea ce priveste acest procedeu de remodelare corporala este acela ca u necesita internarea in spital, si nu implica disconfort in nici un fel.

Mai mult decat atat, persoanele care urmeaza un asemenea tratament, in timpul in care se desfasoara procedura pot sa citeasca, pot sa asculte muzica, sau pot chiar si sa doarma.

Tinand cont de faptul ca acest tratament nu este dureros, el nu necesita nici o perioada de recuperare, astfel ca imediat dupa finalizarea unei sedinte, persoana care a urmat tratamentul poate sa inceapa lucrul, si poate chiar sa faca si exercitii fizice.

Important de mentionat este faptul ca prin intermediul vacuum-ului dar si prin intermediul racirii controlate, zona de tratament este racita iar toate celulele grase care sunt sensibile sau foarte sensibile la frig sunt foarte afectate si mor.

Apoi, in urmatoarele doua – trei luni de zile, toate celulele grase si moarte, sunt eliminate din organism in mod natural

Persoanele care isi doresc sa urmeze un astfel de tratament, trebuie sa stie ca acesta se poate aplica fara probleme in zonele unde se gasesc straturi de grasime. Pentru a urma un asemenea tratament, pacientul nu trebuie sa fie nici obez, dar nici o persoana care isi doreste sa reduca grasimea doar din anumite zone ale corpului.

Criolipoliza nu este un tratament dureros si nici nu este un tratament care sa poata avea reactii adverse asupra organismului. Tocmai din aceste motive ar fi indicat ca toate persoanele care isi doresc sa aiba un aspect fizic placut, sa isi indrepte atentia spre acest tratament.

Singura reactie este aceea ca timp de o jumatate de ora – o ora, in zona in care s-a actionat apare roseata, insa aceasta dupa cum am mai spus, intr-o ora dispare.

Be Sociable, Share!