Aplicatii foarte bune pentru cei care folosesc un iPhone

Share Button

iPhone-ul este unul dintre cele mai dorite gadgeturi din lume. In sistemul lui de operare exista foarte multe aplicatii utile, insa multe altele pot fi descarcate din magazinul online App Store.

Unele sunt oferite gratuit utilizatorilor, iar altele trebuie cumparate. Pe internet pot fi gasiti, de asemenea, numerosi acumulatori originali la preturi din ce in ce mai accesibile, care sunt la dispozitia ta oricand.

Unele dintre aplicatiile disponibile pentru utilizatorii de iPhone sunt extraordinare si nu sunt disponibile si pentru cei care au telefoane inteligente cu Android. Una dintre aceste aplicatii este iMovie.

Ea poate fi instalata si pe tabletele iPad si implica inregistrarea de materiale video si prelucrarea acestora. Utilizatorul are si posibilitatea de a le posta pe internet si retelele de socializare. Efectele speciale sunt usor de aplicat, iar calitatea videoclipurilor rezultate este una superioara.

Daca aceasta aplicatie este destinata cinefililor, o alta, GarageBand, este tocmai buna pentru cei carora le place muzica. Cu ajutorul ei oricine poate crea o melodie, indiferent de genul abordat de utilizatori. In plus, pe telefon poate fi creat si un ton de apel ce poate fi folosit oricand. Astfel, aceasta aplicatie este un instrument foarte bun pentru cei care lucreaza in domeniu si au nevoie uneori de un ajutor pentru a crea melodia dorita.

Cei de la Microsoft au decis sa isi lanseze programele din suita Office si pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS. Astfel, acum sunt disponibile pe iPhone si iPad programele Word, Excel si PowerPoint. Cei care vor sa citeasca documente, sa le editeze, prelucreze si sa faca unele prezentari pentru diverse evenimente, au posibilitatea de a duce la bun acest operatiuni pe un telefon iPhone sau pe un iPad.

Iubitorii de fotografii pot instala pe iPhone sau iPad o aplicatie precum Camera+. Ea ofera o gama larga de efecte care fac posibila prelucrarea si editarea oricarei fotografii. Cei cu o imaginatie mai bogata au la dispozitie o aplicatie cu totul speciala pentru sistemul de operare iOS. Steller iti ofera posibilitatea de a combina fotografii, materiale video, audio si text pentru a crea o poveste unica, plina de originalitate, care sa captiveze pe oricine.

Rezultatul muncii tale poate fi pus apoi pe retelele de socializare pentru a fi admirat si de ceilalti prieteni pe care ii ai in lista ta de Facebook. Iubitorii de jocuri distractive pot sa instaleze pe gadgetul lor Apple aplicatia Peak. Aceasta iti ofera multe jocuri de stimulare a memoriei, unele care iti imbunatatesc cultura generala, te ajuta sa iti cunosti mai bine limba materna si sa te concentrezi la un nivel superior.

Tot pentru iubitorii de muzica, utilizatori de iPhone sau iPad, exista aplicatia Rapgenius. Ea merge mai departe decat cunoscuta aplicatie Shazam. Aceasta iti prezinta versurile unei melodii si ti le explica astfel incat sa le intelegi cat mai bine posibil. Astfel, chiar daca in unele versuri sunt mentionate unele personalitati, aplicatia ti le va prezenta pentru ca tu sa intelegi totul cat mai bine.

Be Sociable, Share!