Telefon: 0758784429 - E-Mail bradudan@gmail.com

Web design si programare PHP.

Share Button

Webdesign si programare PHPSuntem o o companie cu peste 6 ani experienta in mediul online, atat pe partea de webdesign cat si promovare SEO si SMM. Experienta noastra poate fi un factor important pentru succesul dumneavoastra.

Buy and Sell text links

Am cunoscut de-a lungul timpului atat de multi clienti care aveau siteuri frumoase, realizate de webdesigneri fara notiuni de seo , dar care au trebuit ca plateasca enorm apoi pentru corectarea siteului, pentru a avea sanse in campaniile de seo, incat am decis sa dezvoltam si departamentul de creare site-uri!

Este mult mai bine pentru dumneavoastra sa aveti un site bun, frumos si functional, dezvoltat de catre o companie de SEO care va stii exact cum sa realizeze corect  setarile siteului astfel incat sa aveti sanse foarte mari de reusita in demersurile dumneavoastra ulterioare de promovare SEO.

Noi va garantam aceste lucruri! Realizam siteuri de prezentare complexe cu design responsive ( adica sa se integreze perfect si pe telefoane mobile si tablete) cu structura la alegerea dumneavoastra. Deasemenea printr-un parteneriat cu una dintre cele mai bune firme de programare php, SQL, etc din tara va putem oferi magazine online customizate, pe platforme cunoscute Magento, Open cart, Presta shop, precum si solutii integrate perfect customizabile.

Dezvoltam si siteuri scrise de la 0 pentru dumneavoastra dupa dorinta dumneavoastra. Deasemenea va oferim si solutii off line ca si softuri de contabilitate, ERP, si orice altceva se poate programa.

Pentru o oferta va rog completati toate datele din formularul de mai jos. Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre!

Cere oferta!

Be Sociable, Share!
    Back to Top