Telefon: 0758784429 - E-Mail bradudan@gmail.com

Servicii Seo ieftine si de calitate.

Share Button

servicii seoAm decis sa revenim cu o oferta de servicii seo pentru firmele care au un buget mai mic. Am reusit printr-un parteneriat cu o firma de link building externa sa aducem aceste pachete la preturi extrem de competitive pe piata romaneasca.

Trebuie precizat din capul locului ca aceste pachete nu au puterea celor prezentate in oferta noastra principala pe care o gasiti aici : Oferta optimizare seo.

Pe de alta parte trebuie sa specific ca si aceste pachete listate mai jos sunt toate efectuate 100% manual de catre compania partenera cu rezultate destul de bune in Serp atat pe piata romaneasca cat si pe piata internationala. Siteurile pe care va propunem aceste pachete sunt verificate astfel incat sa nu atraga penalitati spre siteul dumneavoastra .

Va propunem mai multe pachete, fiecare avand specificul sau foarte bine determinat. Ele pot fi comandate fie individual, dupa preferinte, fie concomitent pentru o campanie mai agresiva!

1. Social Bookmarking 100 siteuri : Pret pachet 15 $ : Noi vom inscrie pagina dumneavoastra in 100 siteuri de bookmark internationale pentru sporirea portofoliului de linkuri . Toate aceste inscrieri vor fi facute manual si pe conturi foarte vechi cu activitate foarte mare! Aceste linkuri sunt in mare no follow ceea ce va ajuta la diversificarea linkurilor dumneavoastra.

2. Publicarea de articole in 100 de directoare de articole : Pret pachet 35$ : Noi vom publica 100 de articole diferite in limba engleza cu un grad de unicitate de minim 80% direct pe nisa dumneavoastra pe cele mai importante 100 directoare de articole din lume. Linkul dumneavoastra va aparea in forma exacta pe ancora sau ancore in limba romana in casuta autorului! Articolele le oferim noi fara sa va faceti dumneavoastra griji !!!

3.Linkuri de profil pe forumuri cu page rank minim 2 -100 siteuri : Pret pe pachet : 80 $ : Trebuie precizat din start ca vor fi selectionate doar forumurile apropiate nisei dumneavoastra sau generaliste care au cel putin pr 2 pe pagina principala. Toate inscrierile se vor face manual si nu folosind softuri . Toate profilele vor fi publice si nu ascunse dupa login.

4. High PR Web 2.0 Links – 100 siteuri : Pret pe pachet : 90 $: Noi vom crea manual 100 de profile pe siteuri de tip Web 2.0 care vor include linkul dumneavoastra, doar pe siteuri care au minim pr 2 pe radacina. Toate profilele sunt publice!

5. Creare 30 bloguri pe platforme gratuite pentru dumneavoastra : Pret pe pachet : 100 $: Vom crea manual 30 de bloguri gratuite pe 10 -15 platforme din top celor mai bune siteuri de free blogging. Vom pune la bataie noi un articol de 1000 cuvinte unic in limba engleza pe care il vom spina folosind ultimele tehnologii de spinare si vom publica aceste articole pe respectivele siteuri , insemnand 2 articole pe fiecare blog. Dumneavoastra veti primi si datele de login la fiecare blog astfel incat sa le puteti folosi si pe viitor.

Aceste pachete sunt o varianta mai ieftina de a obtine linkuri pentru siteul dumneavoastra . Pachetele vor fi livrate in maxim 2 saptamani lucratoare cu raporturi complete la fiecare comanda! 

Ele sunt efectuate 100% manual de catre profesionisti in link building cu o experienta de 8 ani in acest domeniu astfel incat sa eliminam orice risc de incompetenta !

Daca doriti sa comandati aceste pachete va rog sa apasati mai jos si sa ne contactati telefonic!

Be Sociable, Share!
    Back to Top