Telefon: 0758784429 - E-Mail bradudan@gmail.com

Reclama gratuita pe Facebook cu DB Poster.

Share Button
Facebook Marketing cu DB Poster

Facebook Marketing cu DB Poster

Va prezentam in premiera un program care are rolul de a va scapa de emotiile updatarii Penguin, Panda si a altor animalute lansate de Google. Poate vi se pare ca exageram, dar eu va zic sa cititi cu mare atentie acest articol sa intelegeti exact ce va propunem.

Dupa cum cu totii ati putut constata Google complica tot mai mult ceea ce numim toti SEO, numai saptamana trecuta ultimul update de Penguin 2.1 a facut foarte multe victime. Stiu ca foarte multi dintre dumneavoastra ati pierdut trafic si este posibil sa va pierdeti si afacerea online.

Scopul lui Google cu aceste updateuri este acela de a ne bulversa pe toti, sa nu mai intelegem nimic din SEO astfel incat sa facem toti campanii platite pe Google Adwords. Dar o vorba din batrani spune ca “niciodata sa nu iti ti toate ouale in acelasi cos”. Acum sa nu intelegeti ca SEO moare, nu dar va deveni tot mai complicat si tot mai scump, astfel incat multi dintre dumneavoastra nu isi vor mai permite aceste servicii.

De aici am inceput sa cautam o varianta de a atrage trafic targetat spre siteurile noastre fara sa mai depindem de “capriciosul” Google. Pana nu demult acest lucru parea imposibil, dar odata cu lansarea motorului de cautare intern de la Facebook, numit Search Graph lucrurile au inceput sa fie posibile .

Astfel s-a nascut sistemul propus de noi numit generic DB Poster. Acest sistem trimite anunturi presetate de voi catre un numar nelimitat de grupuri de Facebook. Cu siguranta stiti ce sunt grupurile de Facebook: sunt niste comunitati care leaga oameni manati de aceleasi interese(nise) in care fiecare membru are dreptul de a posta ceea ce doreste! Ele sunt de doua feluri Open group- adica pot vedea si cei care nu sunt membri postarile sau Closed Group – postarile le pot vedea doar membrii acelor grupuri.

DB Poster este un script legat la o aplicatie de Facebook care posteaza programat tot ceea ce doriti pe aceste grupuri, nelimitat si in perfecta concordanta cu Guideline-ul Facebook.

Aceste postari apar pe Wall-ul grupului ca si in fotografia de mai jos :

DB Poster postare pe Grup de Facebook

Dar partea si mai interesanta e ca aceste adduri apar si pe timeline-ul membrilor si mai mult le trimite chiar si emailuri la unii dintre ei. Cu alte cuvinte acest sistem combina atat socializarea cat si o campanie de email marketing perfect legala!

Noi am reusit sa avem deja peste 200 de grupuri generale pe limba romana cu un numar total de peste 1 milion de romani. Ganditi-va ce puteti face cu aceasta unealta atat de puternica atunci cand aveti o promotie de pret sau lansati un produs nou. Noi credem ca veti genera atat de multe lead-uri incat veti uita de Google.

In cadrul testelor intreprinse de noi am reusit sa aducem unui site nou peste 2000 de unici pe zi folosindu-ne doar de acest sistem!

In plus folosindu-ne de o alta aplicatie numita FB Scanner putem gasi grupuri pe orice nisa in care sa postati catre publicul dumneavoastra targetat. Sa luam un exemplu : dumneavoastra aveti un site de produse pentru industria constructiilor, atunci alegem doar grupuri de Facebook care vorbesc despre constructii, instalatii, etc.

De asemenea putem targeta dupa femei sau barbati cautand grupuri care au in componenta doar femei ca si frumusete, slabit, etc. In plus putem targeta doar dupa anumite orase folosind grupuri dedicate acelor orase.

Trebuie sa mai specific ca fiecare utilizator poate folosi pe un singur cont DB Poster nelimitate conturi de Facebook pe care sa faca postarile, fiecare putand fi targetat pe o anume nisa. De asemenea aveti posibilitatea de a programa ca postarile sa apara la o anumita ora , sau sa fie puse din 10 in 10 minute, 15, 30, la o zi.. etc.

Aceasta unealta este un ” must have” pentru toti cei care au afaceri in domeniul online!  Pachetele de vanzare sunt acum la momentul lansarii urmatoarele :

DB Poster Lunar : aici aveti plata lunara de 75 $ si puteti posta cate adduri doriti. Veti primi un user si o parola in sistem.

Iar pentru partea de grupuri pe care puteti promova ofertele dumneavoastra aveti doua optiuni listate mai jos. Ofertele de mai jos sunt cumulative cu oricare din pachetele de folosire a softului listate mai sus.

DB Poster General : aici pentru 150 $ va adaugam in toate cele 200 de grupuri romanesti generale ca sa puteti posta automat catre aproape 1 mil de romani!

DB Poster Targetare: aici pentru 150 $ va gasim grupurile dorite pe nisa dumneavoastra exacta si va vom adauga la grupuri!

Asa ca grabiti-va si comandati programul aici .

buton_comanda

Vedeti mai multe despre programul nostru in filmuletul de mai jos : ( scuze pentru sunetul decalat!)

 

Be Sociable, Share!
    Back to Top