Telefon: 0758784429 - E-Mail bradudan@gmail.com

Fani Facebook din Romania.

Share Button

Fani Facebook din RomaniaVa prezentam mai jos oferta noastra de Fani Facebook 100% romani pentru pagina voastra. In Romania mai toata lumea foloseste Facebook, dupa ultimele rapoarte suntem peste 6,6 milioane de romani cu cont activ de Facebook, adica aproape de 80 % din publicul roman care are acces la internet.

Ce pot sa va spun cu siguranta este ca aceste cifre cresc in fiecare zi si vor creste foarte mult timp de acum inainte.

Ce sunt fanii de Facebook? Ei sunt niste abonati ai paginii voastre de Facebook care vor primi de la voi stiri in mod direct pe timeline-ul lor principal. Astfel dumneavoastra publicati o oferta pe pagina de Facebook si la mare parte dintre cei care au dat Like ( adica sunt fani ai paginii respective) le va aparea postarea dumneavoastra pe canalul principal.

De ce am nevoie de fani Facebook ? Raspunsul este foarte simplu : din motive de marketing pentru a arata promotiile dumneavoastra la cati mai multi potentiali cumparatori.

Cum pot sa obtin fani de Facebook? Simplu cumparand unul din pachetele de mai jos si avand garantia noastra ferma ca nu riscati inchiderea contului de Facebook si veti obtine doar 100% romani cu conturi reale!

Este corect sa cumpar fani de Facebook? Nu este corect dar avand in vedere ca toate marile branduri si toti artitistii mari ai Romaniei fac asta nu vad de ce nu ai face-o si tu. Foarte multe branduri mari si chiar artisti de renume apeleaza la astfel de servicii din motive de marketing si imagine si nu isi fac atatea probleme. Pentru ca stii vorba : “in marketing si in razboi nu exista reguli”!

Aveti mai jos pachetele noastre pentru fani de Facebook , 100% reali si 100% din Romania!

  • Fani Facebook Romania
  • Numar Fani per pachet
  • Fani romani Garantat
  • Fani reali Garantat

 

Buy and Sell text links
Be Sociable, Share!
    Back to Top